oktober 2, 2024

Als ervaren assistent accountant draag jij bij aan het succes van zowel onze klanten als onze startende collega’s. Je schakelt moeiteloos tussen diverse financiële werkzaamheden en opdrachten. Afhankelijk van jouw ervaring, zal het klantencontact zich steeds verder uitbreiden en ontwikkelen, met als doel door te groeien naar de rol van een volwaardig relatiebeheerder. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarom bij ons ook centraal.

Dagelijks zal jij je onder andere bezighouden met:

  • Het samenstellen van (complexere) jaarrekeningen;
  • Het opstellen van tussentijdse rapportages;
  • De ondersteuning bij opdrachten zoals prognoses, financieringsaanvragen en het uitwerken van adviezen;
  • Het zelfstandig onderhouden van cliëntcontact en afhandelen van lopende zaken.

Ons kantoor in Eibergen bestaat uit een team van ongeveer 50 professionals, waaronder accountants, belastingadviseurs, juristen en salarisadviseurs. Wij bedienen voornamelijk MKB-klanten uit de regio, maar onze internationale tak is ook sterk aan het groeien! Heb jij interesse om (gedeeltelijk) voor internationale klanten te werken? Dat kan, maar het is zeker geen vereiste.

Dit staat op jouw CV

Jij bent van nature een enthousiaste en ambitieuze assistent accountant. Je weet het beste uit jezelf, het team en de klant te halen.

Verder zien wij graag terug op jouw CV:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in Accountancy, Bedrijfseconomie of een Universitaire Bedrijfseconomische opleiding. Bij voorkeur ben je ook bezig met de Post-hbo opleiding tot AA-accountant;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Een gezonde balans

Wij faciliteren een gezonde werkomgeving, focus jij je op jouw ambities! Bij BonsenReuling stel jij de kickstart van jouw carrière zelf samen; het aantal uren in jouw dienstverband, je werktijden, het soort klanten, je opleidingstraject en aantal vakantiedagen. Jij bepaalt de situatie waarin jij het beste presteert. Wij zorgen voor een mentaal gezonde werkomgeving, maar het ‘gezonde’ menu? Dat stel je zelf samen!

Meer weten? Neem contact op!

Heb jij interesse in de functie van Junior financieel administratief medewerker of heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Marit van der Linde (Corporate recruiter).

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Opleidingsniveau
HBO
Dienstverband
Fulltime baan, Parttime baan
BonsenReuling Accountants & Adviseurs
Bekijk profiel
Sector
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0544 393 333 0544 393**** Toon
Locatie
Lichtenvoorde

Gerelateerde vacatures

Andere vergelijkbare vacatures die je wellicht interessant vindt: